Přeskočit na obsah
Uživatelé a role
Uživatelé a role
Uživatelé a role

14 000+ spokojených zákazníků si užívá Tabidoo

Případovky zde

Uživatelé a role

Ne každý uživatel potřebuje vidět všechno. A už vůbec ne všechno upravovat. S rozšířením Uživatelé a role můžete v Tabidoo podrobně řídit přístupy k jednotlivým částem aplikace. Nastavíte role, určíte jejich oprávnění a jednotlivým uživatelům jednoduše přiřadíte, kam mají přístup.

Mějte pod kontrolou, kdo v aplikaci co vidí a co může dělat.

Uživatelé a role
Uživatelé a role

Uživatelé a role

Každý vidí přesně to, co potřebuje

Obchodník potřebuje pracovat s obchodem. Personalista s HR. Někdo má data upravovat, jinému je stačí pouze zobrazit. Místo jednoho přístupu pro všechny si vytvoříte role s konkrétními oprávněními a přiřadíte je jednotlivým uživatelům.

Co můžete pomocí rozšíření nastavit?

  • Úroveň přístupu ke schématům
    Určete, ke kterým schématům má konkrétní role přístup.
  • Skrytí schémat
    Části aplikace, které uživatel nepotřebuje, před ním skryjete.
  • Pouze pro čtení
    Vybrané položky může uživatel vidět, ale nemůže je měnit.
  • Úplné omezení přístupu
    K vybraným položkám můžete přístup zcela zakázat.
  • Správa uživatelů
    Vytvářejte uživatele a přiřazujte jim odpovídající role a oprávnění.

Jak Uživatelé a role fungují?

  • Přidejte rozšíření
  • Vytvořte role
  • Nastavte oprávnění
  • Přiřaďte role

Přidejte rozšíření do aplikace

Importujte Uživatelé a role z Templates do své aplikace. Rozšíření do ní přidá schémata Uživatelé a Role.

Uživatelé a role

Vytvořte role

Nadefinujte jednotlivé role podle toho, jak lidé ve vaší aplikaci pracují.

Uživatelé a role

Nastavte oprávnění

U každé role určete přístup k aplikaci a jednotlivým schématům – včetně toho, co může zobrazit nebo upravovat.

Uživatelé a role

Přiřaďte role uživatelům

Každému uživateli přiřadíte odpovídající roli. Po přihlášení pak získá přístup podle nastavených oprávnění.

Uživatelé a role
Uživatelé a role

Už používáte jednoduché sdílení?

Pokud v aplikaci používáte jednoduché sdílení, po přidání rozšíření se stávající uživatelé přesunou do nově vytvořeného schématu Uživatelé a přiřadí se k odpovídající roli.

Původní jednoduché sdílení aplikace poté již nebude přístupné.

Jedna aplikace. Různí uživatelé. Přesně nastavené přístupy.

Rezervujte si schůzku

Kontakt přes formulář